Splošne novice
PONOVNA VZPOSTAVITEV SOCIALNEGA DIALOGA V POLICIJI IN MNZ

Na povabilo ministrice za notranje zadeve ga. Tatjane Bobnar, smo se udeležili sestanka z novim vodstvom MNZ in v.d generalnega direktorja policije, mag. Boštjanom Lindavom. Na sestanku, ki je potekal v konstruktivnem in sproščenem duhu, smo izmenjali številne poglede na stanje v Policiji in MNZ ter poglede na prihodnji razvoj resorja. Glavno sporočilo ministrice za notranje zadeve mag. Tatjane Bobnar je bilo, da bo s sindikatoma ponovno vzpostavila spoštljiv, profesionalen in konstruktiven socialni dialog. Predsednik SPS je ministrici in njenim najožjim sodelavcem čestital ob izvolitvi in imenovanju na funkcije ter jim želel obilo uspeha pri njihovem delu. V Sindikatu policistov Slovenije današnji sestanek ocenjujemo kot dejansko, in ne le simbolno, ponovno vzpostavitev socialnega dialoga v policiji in MNZ.

Prejšnji SPORTEVEREST - vabilo na razprodajo
Naslednji ODPRAVA KRIVIC IZ DELOVNEGA RAZMERJA ZARADI »NEUSTAVNIH« ODLOKOV – POBUDA
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član