Božičkova karavana

Božičkova karavana 2021

Kot že vsa leta poprej bomo tudi letos v mesecu decembru 2021 izvedli obdarovanje naših otrok. V SPS se bomo potrudili, da bomo letošnjo Božičkovo karavano navkljub trenutnim razmeram izvedli v prazničnem duhu. Vsi, ki bi želeli, da Božiček obdari vaše otroke, jih lahko na omenjen dogodek prijavite preko spletnega obrazca na tej strani.

V kolikor želite na obdarovanje prijaviti svojega otroka, se najprej prijavite v spletni portal s klikom na PRIJAVA v desnem zgornjem kotu.

Po uspešni prijavi se vam prikaže spletni obrazec, v katerega prosimo vnesite zahtevane podatke.

POMEMBNO!

V kolikor imate več otrok, za vsakega izpolnite spletni obrazec. V kolikor imate na primer 3 otroke, pri polju ZAPOREDNA ŠTEVILKA OTROKA pri prvemu označite 1. otrok, pri drugemu 2. otrok ter pri tretjemu 3. otrok, itd.

PU obdaritve je lahko na katerikoli PU.

Z zbiranjem prijav na Božičkovo karavano 2021 smo pričeli 29. 10. 2021 ob 15:00, zaključile pa se bodo 20. 11. 2021 ob 12:00.

Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Avto Martinčič d.o.o.
Avtomobilizem
Generali zavarovalnica d.d
Zavarovalništvo
CASA OASA
Čistilnica Žajfa
Storitve
HOLIDAY HOME SABINA
Turizem
Optika Aleksandra, INTEROPTI, optika in okulistika, d.o.o.
Lepota in zdravje
Športni center Relive