Pojdi z nami na počitnice

Rogla je ena najboljših turističnih lokacij v Sloveniji, zato je prav, da jo pobliže spoznamo. Rogla je kraj in vzpetina, ki sodi med najpomembnejše na Pohorskem hribovju. Rogla leži na nadmorski višini 1517 metrov. Turistično naselje Rogla, ki je ime dobilo po istoimenski vzpetini, je samo približno 15 kilometrov oddaljen od Zreč in okoli 20 kilometrov od Slovenskih Konjic. Čeprav iz te smeri na Roglo pride največ obiskovalcev, pa pelje nanjo tudi cesta preko sv. Lovrenca na Pohorju.

V avtokampu v Termah 3000 smo postavili mobilno hišico, ki jo boste lahko člani SPS koristili skozi vse leto. Avtokamp v Termah 3000 v Moravskih Toplicah se ponaša s štirimi prejetimi zvezdicami za kvaliteto in obratuje vse leto.

V akciji Naj kamp 2011 in Naj kamp 2012 je bil kamp Terme 3000 izbran za 3. najboljši kamp v kategorij velikih kampov v Sloveniji.

V apartmajskem naselju in kampu Term Čatež smo prenovili montažni hišico, ki jo boste člani SPS lahko koristili skozi vse leto. Apartmajsko naselje in kamp v Termah Čatež se ponaša s petimi prejetimi zvezdicami za kvaliteto in obratuje vse leto.

Apartmajsko naselje s 400 udobnimi počitniškimi objekti je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic. Prijazen izgled, zelena okolica in pestra ponudba športa, rekreacije in zabave zagotavljajo preživljanje prijetnih počitniških dni v bližini zimske in poletne Termalne riviere.

Postani naš član!

Registracija