Ugodnosti za naše člane

KOMPAS Turistično podjetje d.o.o.

Dunajska cesta 117 Ljubljana T: 01 2006 111 M: / E: vednozvami@kompas.si S: https://www.kompas.si/
Regija: Slovenija
Kategorija: Turizem
Popust v višini: 8%

KOMPAS Turistično podjetje d.o.o., Dunajska cesta 117, Ljubljana nudi članom in članicam Sindikata policistov Slovenije:

Koristite lahko naslednje ugodnosti turistične agencije Kompas. Od 1.5.2022 dalje za vas in vaše ožje družinske člane ob predložitvi članske izkaznice veljajo naslednje ugodnosti:

• 8 % popust na osnovno ceno paketnih potovalnih aranžmajev, ki se tržijo pod blagovno znamko Kompas, d.o.o. (potovanja in počitnice doma in v tujini)
  • Brez stroška rezervacije
  • Možnost obročnega plačila:
    • z Diners Club kartico (do 12 obrokov)
    • z Mercator pika kartico (do 12 obrokov)
    • z Ideal Mastercard kartico (do 60 obrokov)
  • Popusti in ugodnosti se med seboj seštevajo in veljajo tudi za prodajo pod posebnimi pogoji (popusti za zgodnje prijave, v zadnjem hipu, ostale posebne akcije).

Popusti in ugodnosti veljajo za člane in njihove ožje družinske člane (mož/žena, partner/partnerica, otroci).

Postani naš član!

Postani član