Ugodnosti za naše člane

Regija: Kranj
Kategorija: Lepota in zdravje
Popust v višini: %

Masažni studio Meridiana, Britof 557, 4000 Kranj nudi članom in članicam Sindikata policistov Slovenije:

ONUDBA MASAŽNIH STORITEV

v  REFLEKSNA MASAŽA STOPAL je celostna metoda zdravljenja, deluje na fizično, čustveno in mentalno raven človeka. Na stopalu so točke za vse organe. Z masažo con sproščamo energetske pretoke v našem telesu in s tem pomagamo pri odpravljanju stresa in napetosti.

50 min - 35.00€

v  TUINA TERAPEVTSKA MASAŽA je masaža, pri kateri terapevt z različnimi masažnimi prijemi odpre meridiane in obenem stimulira akupresurne točke. S tuino masažo ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu.

60 min - 40.00€

v  ANTISTRESNA MASAŽA, s katero dosežemo maksimalen učinek sproščenega telesa. S tehnikami, ki dodatno razvajajo pa poskrbimo, da spočijete svojega duha. Z antistresno  masažo preženemo napetost v tkivih, pospešimo cirkulacijo, ki dodatno nahrani tkiva, obnavlja telo in ga pomladi.

60 min - 38.00€
30 min - 30.00€

v  KLASIČNA MASAŽA je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično uporabo različnih masažnih prijemov. Izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na tonus kože, skeletne mišice, krvni obtok, limfni obtok, obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in vplivamo na duševno počutje.

60 min - 35.00€

30 min – 23.00€

v  ŠPORTNA MASAŽA se uporablja kot priprava za ohranjanje in vzdrževanje športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega počutja ter preprečevanju in odpravljanju možnih poškodb.

60 min - 45.00€
30 min - 27.00€

v  BERBERSKA MASAŽA je masaža celega telesa in zajema tehnike klasične masaže z arganovim oljem, ki je bogato z vitaminom E, ki deluje kot antioksidant, pomemben je za razvoj in vzdrževanje funkcij živčnega in mišičnega sistema. Arganovo olje se uporablja kot blažilno sredstvo pri sončarici in luskavici, znižuje holesterol, dezinficira rane, pomaga pri arteriosklerozi in revmi ter revitalizira kožo.

50 min - 45.00€

v  MASAŽA OBRAZA, VRATU in DEKOLTEJA, ki poveča pretok krvi, celice napolni s kisikom, je naravna pomljevalna metoda.

30 min - 25.00€

v  ROČNA LIMFNA DRENAŽA je manualna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema. je manualna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema.

90 min - 48.00€

v  AROMA TERAPIJA je masaža z eteričnimi olji. Je popolna terapija relaksacije za dušo in telo. S kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj dosežemo popolno sprostitev, telo je v stanju harmonije in popolnega miru.

60 min - 45.00€

v  JAPONSKI LIFTING OBRAZA   je eden izmed najboljših, neinvazivnih, naravnih načinov pomladitve obraza brez stranskih učinkov.

60 min – 45.00€

v  Možnost nakupa darilnega bona