Ugodnosti za naše člane

Bovec T: / M: / E: / S: http://www.kanin.si/
Regija: Nova Gorica
Kategorija: Šport in rekreacija
Popust v višini: ekskluzivne cene%

Smučišče Kanin - Sella Nevea, Bovec, nudi članom in članicam Sindikata policistov Slovenije:

EKSKLUZIVNE SMUČARSKE KARTE ZA ČLANE SPS ZA SMUČIŠČE KANIN

Spoštovane članice in člani SPS

Obveščamo vas, da smo v Sindikatu policistov Slovenije, v sodelovanju s partnerskim Javnim zavodom Sončni Kanin, samo za člane SPS pripravili izjemno ekskluzivno ponudbo za nakup smučarskih vozovnic za edino visokogorsko smučišče v Sloveniji – na prelepem sončnem Kaninu!  Na Kaninu je zaradi naravnih danosti možna smuka že od petka 10.11.2017 dalje, naravni sneg v visokogorju pa omogoča smučarske užitke tudi do sredine pomladi, kjer se na Kaninu sezona podaljša v prvomajske počitnice. Smučišče je povezano tudi s smučiščem Sella Nevea na Italijanski strani, kar daje smuki še poseben pečat (več na spletni strani http://www.kanin.si ali Facebook https://www.facebook.com/kaninslovenia/)

V sodelovanju z Javnim zavodom Sončni Kanin smo ekskluzivno samo za člane SPS pripravili izjemno ponudbo smučarskih vozovnic. Člani lahko izbirate med enodvenimi ali večdnevnimi kartami. Pri tem je možen nakup karte samo za smučišče Kanin, lahko pa kupite karto za oba povezana smučišča po res izjemnih cenah za člane SPS.

CENE VOZOVNIC

112 EUR

140 EUR

100 EUR

Otroci do 10 leta starosti smučajo brezplačno, za ostale pa velja zgornji cenik za člane SPS. Ob nakupu karte se plača 5 EUR kavcije, ki vam jo po vrnitvi karte tudi vrnejo.

Člani SPS nakup posameznega števila kart sporočite na elektronski naslov kaninsps@gmail.com, ali telefonsko številko 051 280-137, na katerega sporočite svoje podatke in morebitne podatke vaših družinskih članov (ime, priimek, letnica rojstva), ki se bodo z vami udeležili smučanja. Pri tem navedite katero vrsto karte želite kupiti (Kanin ali Kanin/Sella nevea) ter časovno trajanje (enodnevna, dvodnevna…). SPS vam bo na  izdal poseben Voucher, ki ga boste prevzeli na dan smučanja v Bovcu. Voucher nato na blagajni krožno kabinske žičnice zamenjate za smučarske karte, kjer jih tudi plačate.

Prijetno smuko vam želimo!

SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE

Postani naš član!