Pojdi z nami na počitnice

V apartmajskem naselju in kampu Term Čatež smo prenovili montažno hišico, ki jo boste člani SPS lahko koristili skozi vse leto. Apartmajsko naselje in kamp v Termah Čatež se ponaša s petimi prejetimi zvezdicami za kvaliteto in obratuje vse leto.

Apartmajsko naselje s 400 udobnimi počitniškimi objekti je še posebej primerno za družinsko preživljanje počitnic. Prijazen izgled, zelena okolica in pestra ponudba športa, rekreacije in zabave zagotavljajo preživljanje prijetnih počitniških dni v bližini zimske in poletne Termalne riviere.

Rogla je ena najboljših turističnih lokacij v Sloveniji, zato je prav, da jo pobliže spoznamo. Rogla je kraj in vzpetina, ki sodi med najpomembnejše na Pohorskem hribovju. Rogla leži na nadmorski višini 1517 metrov. Turistično naselje Rogla, ki je ime dobilo po istoimenski vzpetini, je samo približno 15 kilometrov oddaljen od Zreč in okoli 20 kilometrov od Slovenskih Konjic. Čeprav iz te smeri na Roglo pride največ obiskovalcev, pa pelje nanjo tudi cesta preko sv. Lovrenca na Pohorju.

Rogla
SuperUser Account
/ Categories: Počitnice

Rogla

2873 Rate this article:
5.0
Please login or register to post comments.
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Das ist Valter
Gostinstvo