Splošne novice
ZAKLJUČEK ZBIRANJA PRIJAV IN PREKLIC IZVEDBE BOŽIČKOVE KARAVANE 2021

Spoštovane članice in člani,

obveščamo vas, da z današnjim dnem zaključujemo z zbiranjem prijav otrok za obdaritev, hkrati pa vas obveščamo, da smo bili zaradi omejitev, ki izhajajo iz ukrepov Vlade RS in NIJZ za omejitev širitve okužbe z virusom COVID-19, prisiljeni preklicati izvedbo Božičkove karavane.

Božičkova ekipa si je vse do zadnjega prizadevala za varno izvedbo Božičkove karavane, predvideli smo tudi dodatne varnostne ukrepe, vendar zaradi izredno slabe epidemiološke slike v državi, izvedba gledališke predstave in obiska Božička, žal ni mogoča.

V SPS se bomo potrudili, da bomo letošnjo Božičkovo karavano navkljub trenutnim razmeram, ki vladajo zaradi širjenja koronavirusa, vseeno izvedli v prazničnem duhu. Božiček bo skupaj s svojimi pomočniki darila vaših otrok dostavil v vaše PP, PU, NOE oziroma, kjer ste zaposleni, o terminu in načinu prevzema pa vas bomo še dodatno seznanili. Člani SPS boste prejeli darila s strani vaših regionalnih predstavnikov v času od 1. 12. do 15. 12. 2021, prevzem darila pa boste potrdili s podpisom.

Tudi, če je situacija še tako resna in neugodna, ostanimo pozitivni, podarimo ta dragoceni čas sebi, svojim najbližjim in tistim, ki v tem trenutku potrebujejo pomoč.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, pazite nase in ostanite zdravi!

Se vidimo prihodnje leto!

VAŠA BOŽIČKOVA EKIPA

Prejšnji Oddaja obrazca z digitalnim podpisom
Naslednji NAPOTITEV NA ŠOLANJE, DOŠOLANJE OZIROMA PRIZNAVANJE ŽE PRIDOBLJENE USTREZNE IZOBRAZBE- POBUDA SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član