Splošne novice
SPREMEMBA OBLIKE TISKANJA PLAČILNE LISTE ZA ZAPOSLENE NA MINISTRSTVU ZA NOTRANJE ZADEVE Z ORGANI V SESTAVI – IZPLAČILO PLAČE ZA APRIL 2024 – OBVESTILO

Spoštovane članice in člani SPS ter vsi zaposleni!

Obveščamo vas, da nas je danes, 9. maja 2024 vodstvo Ministrstva za notranje zadeve obvestilo, da bo pri izplačilu plače za mesec april, ki bo izvedeno dne 15. 5. 2024, uvedena sprememba glede oblike tiskanja plačilne liste.

Nova plačilna lista, ki jo boste prejeli, je oblikovana v formatu A4, kar omogoča lažje shranjevanje in uporabo. List (ali več listov) bo strojno vložen in zaprt v kuverto z oznako "OSEBNO". Poleg tega se tiska obojestransko, kar prispeva k zmanjšanju porabe papirja in s tem k ohranjanju okolja.

Še posebej opozarjajo na možnost, da se lahko odpoveste prejemanju fizične plačilne liste in jo namesto tega prejemate le v elektronski obliki preko osebnega portala. Plačilne liste so shranjene na osebnem portalu (https://osebniportal.mnz.sigov.si/ui/), kjer so dostopne vse plačilne liste od leta 2006 naprej.

Če želite prejemati plačilno listo le v elektronski obliki preko osebnega portala, pa vas prosijo, da jim to sporočite na elektronski naslov place.mnz@gov.si.

Generalni sekretar

Številka: 3353/OBC-28/2024/1
Datum : 9. 5. 2024

Prejšnji Voščilo Sindikata policistov Slovenije ob 1. maju – prazniku dela
Naslednji NEZAKONITO OVIRANJE USLUŽBENCA PRI ODPOVEDI DELOVNEGA RAZMERJA - POZIV DELODAJALCU
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član