Splošne novice
14 let SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE

Pisal se je 29.november 2008, ko je skupina prijateljev in sodelavcev – ustanovnih članov SPS, idejo o močnem sindikatu policistov spravila v življenje. Zaradi vas, spoštovani ustanovni člani, danes naš sindikat praznuje 14. uspešnih let.

Smo eden od najmlajših, najmanjših a najbolj učinkovitih in prepoznanih sindikatov v Sloveniji. Zasnovani smo tako, da zagotavljamo celovito zaščito slehernemu članu in izvajamo primarne naloge sindikalnega gibanja, ki so prvenstveno »zagotavljanje varstva pravic iz delovnega razmerja, pravna in socialna pomoč ter sindikalni boj za primerno materialno vrednotenje zaposlenih v Policiji«.

Veljamo za enega od stebrov vseh zaposlenih in posebej njegovih članov. Delujemo po načelih samostojnega, neodvisnega, poštenega, odprtega, demokratičnega, vzajemnega in solidarnega delovanja.

Z rednim delom in izrednimi dogodki bomo tudi v bodoče spodbujali pripadnost, prijateljstvo in solidarnost med vsemi člani in zaposlenimi.

Danes je naš praznik, praznik našega sindikata! Zato je prav, da se ob tej priložnosti zahvalimo vsem tistim, ki ste kakorkoli pripomogli tako k nastanku in rasti sindikata, kot njegovi uveljavitvi in delu.

Srečno naprej SPS!!
Prejšnji Spletni vprašalnik »Poizvedba o željah premestitev po vstopu Hrvaške v schengensko območje« – obvestilo
Naslednji TRAGIČNI DOGODEK NAS JE ZAVIL V ČRNINO
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član