Splošne novice
Povečanje turističnih kapacitet in nova ugodnost za člane SPS v                   Moravskih Toplicah – obvestilo

Povečanje turističnih kapacitet in nova ugodnost za člane SPS v Moravskih Toplicah – obvestilo

Spoštovane kolegice in kolegi!

Tokrat se na vas obračamo z dobro novico. Obveščamo vas, da je SPS povečal lastne turistične kapacitete z nakupom apartmaja v Moravskih Toplicah. Apartma smo kupili z lastnimi sredstvi, ki smo jih uspeli prihraniti na podlagi zbranih članarin. Nakup apartmaja za članice in člane SPS je tudi potrditev, da z zbranimi finančnimi sredstvi ravnamo premišljeno in racionalno, s čimer upoštevamo tudi naše poslanstvo, da poleg zagotavljanja temeljnih sindikalnih nalog omogočamo tudi tovrstne ugodnosti. Tudi novi apartma bo možno najemati po ugodnih, sindikalnih cenah, s čimer želimo našim članicam in članom omogočiti večjo dostopnost in možnosti koriščenja apartmaja za krajši ali daljši dopust.
Apartma Vijolica št. 16 se nahaja v Moravskih Toplicah, Martjanci 139j, v Prekmurski vasi, na mirni lokaciji ob golf igrišču. Opremljen je za 4 osebe, v izmeri 43 m². Leta 2020 je bil v celoti obnovljen. V spodnjem delu hiške so predsoba, kopalnica s tušem in WC-jem, kuhinja s prehodom v zgornje nadstropje in izhod na teraso. V kuhinji so jedilna miza, hladilnik, pomivalni stroj, električna pečica in steklokeramična plošča za kuhanje (4 plošče). V zgornjem delu sta dve sobi z zakonskima posteljama. V prvi sobi je tudi dvosed, ki se raztegne v ležišče. V vsaki sobi je električni radiator, v prvi sobi pa tudi klimatska naprava.

Vsi najemniki oziroma uporabniki apartmaja bodo imeli tudi 4 kopalne karte za neomejeno uporabo vseh bazenov hotela Termal in bazenskega kompleksa Terme 3000 (z zamikom vstopa 1 uro od prvega vstopa), za toliko oseb, kot jih je prijavljenih na recepciji ob prihodu oziroma največ za 4 osebe. Prav tako je vključena brezplačna uporaba savn v kopališču Termal.

Uporabniki apartmaja lahko uporabljajo vodne površine termalnega bazenskega kompleksa Terme 3000, ki ga sestavlja dvajset pokritih in odprtih bazenov s termalno in navadno vodo, skakalni stolp in tobogan. V zimskem času lahko gostje uporabljajo notranje in zunanje bazene hotela Termal.

Uporabniki apartmaja lahko proti plačilu uporabljajo wellness in zdravstvene storitve ter animacijski program Term 3000. Znotraj Term 3000 se lahko ukvarjajo z različnimi samostojnimi in skupinskimi športi: urejena so 4 peščena teniška igrišča, 3 teniška igrišča na umetni travi, 3 igrišča za badminton, igrišča za nogomet, košarko, odbojko, rokomet in otroško igrišče. Športno-rekreacijski park je opremljen tudi z reflektorji za nočno igranje. Okolico pa lahko raziskujejo tudi s kolesi saj je območje prepredeno s kolesarskimi stezami in potmi v čudovitem naravnem okolju.

V Termah 3000 načrtujejo v letu 2024 posodobitev zunanjega dela, s čimer bodo še izboljšali svojo ponudbo. Vsako leto je njihovo glavno poslanstvo ustvariti nepozabne trenutke v Termah 3000 in tako prispevati k lepim in nepozabnim trenutkom. Da gredo v pravo smer, so potrdili vsi obiskovalci, ki so s svojimi glasovi pripomogli do laskavega naslova »Naj kopališče 2023«.

Člani SPS boste lahko apartma Vijolica št. 16 koristili od 10. 6. 2024 naprej.

Cena najema apartmaja znaša:

- SEZONA A (od 1.10. do 26.4, razen počitnice) – 60 EUR/ 1 NOČITEV
- SEZONA B (od 27.4. do 30.9. in počitnice) – 70 EUR / 1 NOČITEV

Ker želimo vsem članom omogočiti enakopravno možnost prijave, je rezervacija možna izključno preko spletnega koledarja na spletni strani [www.sindikat-policistov.si](http://www.sindikat-policistov.si). Člani, ki še niste registrirani na spletni strani, to storite čim prej, da pridobite možnost najema vseh turističnih kapacitet in dostopa do vseh drugih zaprtih vsebin, namenjenih samo članom sindikata.

V primeru, da že imate opravljeno rezervacijo za mobilno hiško v Termah 3000, žal ni mogoče zamenjati rezervacije za nov apartma.

Rezervacija je možna izključno preko spletnega koledarja na spletni strani [www.sindikat-policistov.si](http://www.sindikat-policistov.si) od 5. 6. 2024 od 10.00 ure naprej. Prednostne liste ni, rezervacije se razvrščajo po času prijave. Informacije o letovanju lahko dobite na e-naslovu letovanje@sindikat-policistov.si ali po telefonu 051 280 118 (Bronja Šmid).

Vabimo vas, da izkoristite našo novo pridobitev in v prijetnem okolju Moravskih Toplic preživite nekaj dni za sprostitev in nabiranje sveže energije. Vsem, ki boste izkoristili to priložnost pa želimo prijetno bivanje in druženje v našem novem apartmaju.

Številka: 3353/OB-9/2024/1                                                                                                  Adil Huselja
Datum: 3. 6. 2024                                                                                                                predsednik SPS

Prejšnji DODATNE PRIJAVE NA TEČAJ VARNE VOŽNJE 2024
Naslednji Ocenjevanje javnih uslužbencev in usklajevanje poklicnega in družinskega življenja - obvestilo za zaposlene
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član