Splošne novice
ŠPORTNO – DRUŽABNA PRIREDITEV SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE

ŠPORTNO – DRUŽABNA PRIREDITEV SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE

V Športnem centru v Šeščah Zupanc plac / Green Valley glamping pri Preboldu je v petek, 15. septembra 2023 potekala športno – družabna prireditev Sindikat policistov Slovenije.

Otvoritev športnih tekmovanj se je pričela z nagovorom podpredsednika #sindikatapolicistovslovenije g. Adila Huselje, Ministrstvo za notranje zadeve ministra za notranje zadeve Boštjan Poklukar in Slovenska policija / The Slovenian police generalnega direktorja policije g. mag. Senada Jušića. Osrednja govornika sta vsem tekmovalkam in tekmovalcem zaželela čim več športnih uspehov in čim manj poškodb, vsem obiskovalcem in navijačem pa veliko užitkov pri spremljanju različnih disciplin. Članice in člani so se letos pomerili v naslednjih disciplinah: badminton, odbojka na mivki, namizni tenis, tenis in vlečenju vrvi.
Čudovito okolje in lepo vreme pa je prispevalo k še boljšemu počutju in tekmovalnim rezultatom. Naša že tradicionalna športno – družabna prireditev je namenjena krepitvi športnega duha ter preverjanju in izboljšanju psihofizične kondicije članic in članov, ki je za opravljanje policijskega poklica zelo pomembna. Obenem pa je bilo tovrstno srečanje izjemna priložnost za medsebojno spoznavanje, sproščeno druženje in poglabljanje prijateljskih vezi med zaposlenimi.
Naše druženje se je nadaljevalo ob spremljavi dobre glasbe in odličnih specialitetizpod veščih rok kuharskih mojstrov Športnega centra Šešče. Športne igre so se, kot običajno, zaključile s finalno tekmo v odbojki na mivki.
Najboljšim tekmovalkam in tekmovalcem ter ekipam smo podelili pokale in praktične nagrade!

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem hvala za sodelovanje, prejemnikom pokalov pa iskrene čestitke!
Prejšnji SKUPNA AKCIJA »DAM ZA DOM« – OBVESTILO ČLANSTVU
Naslednji OBRAVNAVA PREKRŠKOV PREKORAČITEV HITROSTI V ČASU POPLAV IN NARAVNE UJME - ODGOVOR DELODAJALCA
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član