SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE

E: info@sindikat-policistov.si

Prijava v sistem

Pozabili geslo ?

Zimsko letovanje v počitniških objektih SPS

SPOŠTOVANI ČLANICE IN ČLANI SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE!

Za vas smo pripravili RAZPIS ZIMSKO LETNEGA LETOVANJA NA ROGLI 2019/2020!

Glede na vaše želje in povpraševanje je na voljo zelo ugodna ponudba letovanja v priljubljeni zimsko-letni destinaciji na Rogli. Od 1. 12. 2019 do zaključka smučarske sezone v letu 2020. Nudimo vam možnost najema apartmaja Gaber, ki je lociran na vrhu Rogle, in je v neposredni bližini smučišča, hotelov, trgovine in ostalih objektov na Rogli.

Ker želimo, da apartma in smučanje na Rogli koristi čim več članov SPS, je v času zimske sezone  možen izključno 3 ali 4 dnevni najem apartmaja, termini so fiksni in določeni v tem razpisu. V obdobju od 14.12.2019 do 14. 3. 2020 je možna le rezervacija fiksnega termina sobota - sreda in sreda – sobota (datumi so razvidni iz spodnje tabele). Posamezni član SPS lahko v času zimske sezone rezervira le en termin, če jih rezervira več, je upoštevan le prvi rezervirani termin, ostali rezervirani termini se sprostijo

Vse člane SPS, ki ste v pretekli sezoni koristili apartma na Rogli v času božično novoletnih praznikov in v času zimskih počitnic, prosimo, da se v letošnji sezoni na te termine ne prijavljate in s tem omogočite prednost in možnost prijave še drugim članom SPS.

SPOŠTOVANI ČLANICE IN ČLANI SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE!

Za vas smo pripravili RAZPIS ZIMSKO LETNEGA LETOVANJA NA ROGLI 2019/2020!