Pazite na terenu kaj delate! Najprej zavarujte sebe!

Datum objave: 19-12-2012

Kot policist sem se poškodoval na terenu pri intervenciji. Zaradi poškodbe kolena sem skoraj izgubil nogo. Noga mi je ostala samo zaradi odločenosti kirurga, da bo poskušal rešiti kar se rešita da. Pred operacijo sem moral podpisati izjavo, da se strinjam z amputacijo. Po dveh letih in pol ter štirih operacijah sem še vedno na berglah. Plače prejemam le 639 EUR, čeprav imam 100% bolniško, ker sem se poškodval pri delu. Pri posvetovanju pri odvetniku sem izvedel, da še odškodnine (najverjetneje) ne bom dobil, ker v službi nismo zavarovani za primere, ko se teče za storilcem kaznivega dejanja, da bi ga ujeli in se pri tem poškodujemo. V službi sem se izpostavljal za teh 639 EUR. Če se nič ne zgodi, je vse OK. Kaj pa, če se? Ne morem si predstavljati, da bi zaradi teh 639 EUR izgubil nogo, TI NAŠI POLITIKI PA SE ZDAJ IZ NAS DELAJO TAKO HUDO NORCA!! Če to ni sramota, mi naj PROSIM nekdo pove kaj je potem to!!!

Pazite na terenu kaj delate!!! Najprej zavarujte sebe!

LP, Policist.

Priloge: