»NEODVISNA« STROKOVNA ANALIZA USTREZNEGA VREDNOSTENJA DELOVNIH MEST POOBLAŠČENIH URADNIH OSEB S POSEBNIMI POOBLASTILI -(OBVESTILO)

Datum objave: 14-11-2020

Spoštovani,

Obveščamo Vas, da smo v Sindikatu policistov Slovenije danes, 13.11.2020, ob 17.26 uri prejeli pojasnila MJU na naše obširne in utemeljene pripombe v zvezi »Neodvisne« strokovne analize vrednotenja uradnih oseb s posebnimi pooblastili. Gradivo bomo v naslednjih dneh natančno proučili in se nanj tudi ustrezno odzvali.

Vendar že prvi pogled na odgovor MJU kaže na načrtno zavajanje in laganje.

MJU namreč navaja, da državna sekretarka pri nekdanjem ministru Rudiju Medvedu iz vrst LMŠ pogodbeno ne sodeluje z izvajalcem od leta 2009.

Posnetek zaslona iz spletne strani SIC Fakultete za upravo UL, ki je bil narejen danes, 13.11.2020, ob 18.49 uri dokazuje nasprotno:

(Še vedno in vseskozi) je navedena kot predavateljica pri izvajalcu analize SIC Fakultete za upravo UL. Pri tem se nam poraja vprašanje, ali nekdanja sekretarka ves čas deluje pri SIC brez pogodbe, ali pa  SIC že 11 let ni posodobil spletne strani.

Mnenje si lahko članice in člani SPS ustvarite sami. Menimo, da bo vehementnost visokih uradnikov MJU potrebno temeljito preiskati ter od posameznikov terjati ustrezne odgovore.

O nadaljnjih aktivnosti vas bomo sproti obveščali.

S spoštovanjem,

mag. Kristjan Mlekuš