ZAKLJUČEK ZBIRANJA PRIJAV IN PREKLIC IZVEDBE BOŽIČKOVE KARAVENA 2020

Datum objave: 09-11-2020

Spoštovane članice in člani,

obveščamo vas, da z današnjim dnem zaključujemo z zbiranjem prijav otrok za obdaritev, hkrati pa vas  obveščamo, da smo bili zaradi omejitev, ki izhajajo iz ukrepov Vlade RS in NIJZ za omejitev širitve okužbe z virusom COVID-19, prisiljeni preklicati izvedbo Božičkove karavane.

Božičkova ekipa si je vse do zadnjega prizadevala za varno izvedbo Božičkove karavane, predvideli smo tudi dodatne varnostne ukrepe, vendar zaradi sprejetih novih ukrepov, izvedba gledališke predstave in obiska Božička, žal ni mogoča.

V SPS se bomo potrudili, da bomo letošnjo Božičkovo karavano navkljub trenutnim razmeram, ki vladajo zaradi širjenja koronavirusa, vseeno izvedli v prazničnem duhu. Božiček bo skupaj s svojimi pomočniki darila vaših otrok dostavil v vaše PP, PU, NOE oziroma, kjer ste zaposleni.  Člani SPS boste prejeli darila s strani vaših regionalnih predstavnikov v času od 20. 11. do 30. 11. 2020, prevzem darila pa boste potrdili s podpisom.

Tudi, če je situacija še tako resna in neugodna, ostanimo pozitivni, podarimo ta dragoceni čas sebi, svojim najbližjim in tistim, ki v tem trenutku potrebujejo pomoč.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, pazite nase in ostanite zdravi!

Se vidimo prihodnje leto!

VAŠA BOŽIČKOVA EKIPA