OBVESTILO O PRIČETKU ZBIRANJA PRIJAV- BOŽIČKOVA KARAVANA 2020

Datum objave: 01-10-2020

Spoštovane članice in člani!

Mesec december že počasi trka na vrata in nedvomno se tega čarobnega meseca najbolj razveselijo naši otroci, ki bodo kaj kmalu pričeli nestrpno odštevati dneve do tako težko pričakovanih praznikov. Kot že vsa leta poprej, jim bomo tudi letos popestrili praznično dopoldne in popoldne z animacijskim programom in jih presenetili z darili, ki jih bo prinesel Božiček.

Vsi, ki bi želeli, da Božiček obdari vaše otroke jih lahko na omenjen dogodek prijavite preko svojega regionalnega predstavnika do  petka,  30. 10. 2020.

Podatki, ki jih regionalni predstavniki potrebujejo ob prijavi so:

Priimek in ime otroka;

Priimek in ime starša;

Član SPS;

-

Paket: vnese se črka paketa, ki je določena glede na starost in spol otroka, npr. C - pomeni, da gre za darilo za dečka starostne skupine od 18 mesecev do 2,99 let;

-

PU obdaritve: (Obdaritev je lahko na kateri koli PU)

Letos bomo, tako kot lani, za otroke pripravili pakete po naslednjih starostnih skupinah:

za otroke stare od 0 do 18 mesecev

za deklice stare več kot 18 mesecev do 2,99 let

za dečke stare več kot 18 mesecev do 2,99 let

za deklice stare od 3 do 5,99 let

za dečke stare od 3 do 5,99 let

za deklice stare od 6 do 8,99 let

za dečke stare od 6 do 8,99 let

za deklice stare od 9 do 10 let

za dečke stare od 9 do 10 let

Prispevek staršev za darilo po otroku znaša 10 EUR. Omenjen znesek poravnate pri svojem regionalnem predstavniku ob prijavi oziroma najkasneje do datuma obdaritve.

Tako kot pretekla leta bomo tudi letos omenjeni dogodek ovekovečili s fotografijami, zato vas prosimo, da vsi, ki ne želite, da bi bile slike vaših otrok objavljene, to sporočite svojim regionalnim predstavnikom ob prijavi.

Fotografije bodo dostopne staršem, s prijavo uporabniškega imena in gesla na spletni strani Sindikata policistov Slovenije, kjer bodo objavljene tudi vse ostale informacije povezane z Božičkovo karavano 2020.

Za tiste, ki se prireditve ne boste morali udeležiti, boste darila lahko prevzeli naknadno  pri svojih regionalnih predstavnikih.

Seznam lokacij obdarovanj vam bomo posredovali v naslednjih obvestilih.

Veselimo se vašega srečanja in druženja z nami!

BOŽIČKOVA EKIPA SPS