PRAVNA POMOČ SINDIKATA POLICISTOV NA ŠE VIŠJI RAVNI - OBVESTILO ČLANSTVU

Datum objave: 03-08-2020

Spoštovane članice in člani SPS!

V Sindikatu policistov Slovenije (SPS) imamo eno najbolje urejenih in učinkovitih sistemov pravne pomoči za naše članice in člane med vsemi sindikati v Sloveniji. V preteklih letih smo s pomočjo naših pogodbenih odvetnikov nanizali vrsto uspehov v sodnih sporih, tako na individualni, kot kolektivni ravni. Ponosni smo tudi, da je sistem pravne pomoči SPS prepoznan in cenjen tudi izven meja naše države, saj so ga prevzeli tudi policijski sindikati v Severni Makedoniji in Srbiji.

V SPS si vseskozi prizadevamo, da naš sistem pravne pomoči, ki je za naše člane popolnoma brezplačen, še izboljšujemo in da zagotovimo našim članicam in članom najboljše pravne storitve. S tem v zvezi vas obveščamo, da smo sklenili pogodbo o ekskluzivnem izvajanju pravne pomoči le za člane SPS še z dvema vrhunskima odvetnikoma:

-      Franci MATOZ iz Kopra, ki je specializiran za zastopanje članic in članov SPS v kazenskih postopkih in v primerih izrednih odpovedi pogodb o zaposlitvi za območje celotne Republike Slovenije

-      Dr. Marija HLADIN iz Škofje Loke, ki je specializirana za delovnopravne spore in sistemske delovno pravne ureditve

Oba nova pogodbena odvetnika, poleg ostalih odvetnikov SPS, sodita v sam vrh pravnih strokovnjakov v Sloveniji in nedvomno prinašata v sistem pravne pomoči SPS dodatno kvaliteto, kar sta s svojim dosedanjim delom tudi dokazala.

Vse članice in člane, ki potrebujejo brezplačno pravno pomoč SPS ponovno seznanjamo, da izpolnijo vlogo, ki jo najdete na naši spletni strani www.sindikat-policistov.si v zavihku »ZA ČLANE« in pod zavihku »PRAVNA POMOČ«. Omenjeno vlogo izročite regionalnemu predstavniku, s strani pooblaščenca SPS pa prejmete ustrezen Sklep o odobritvi pravne pomoči.

Kristjan Mlekuš

PREDSEDNIK SPS