VABILO NA VOLILNI KONGRES SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE - OBVESTILO ČLANSTVU SPS

Datum objave: 03-06-2020

Spoštovani!

Vljudno vas vabimo na Volilni Kongres Sindikata policistov Slovenije, ki bo v torek, 23. junija 2020, ob 10.00 uri v kongresni dvorani Terme Zreče , Cesta na Roglo 15, Zreče .

Predlagan dnevni red:

9.15  - 10.00  Registracija udeležencev

10.00  - 10.15  Otvoritev Kongresa SPS, pozdravna beseda predsednika in ostalih gostov

10.15  - 10.30 Poročilo volilne komisije

10.30  - 11.00 Odmor s pijačo in prigrizkom

11.00  - 11.30  Volitve senata

12.00  - 12.30  Razglasitev rezultatov volitev v senat

12.30  – 13.30 Predstavitev izvoljenih kandidatov in programa dela

14.00  - 15.00 Zaključek Kongresa

Po zaključku je za udeležence Kongresa organizirano brezplačno kosilo s pijačo dobrodošlice. Brezplačno zunanje parkiranje je pred hotelom, v garažni hiši je parkiranje plačljivo.

Vsi člani, ki se nameravajo udeležiti Kongresa in želijo uveljaviti pravico do sindikalnih ur (8 ur delovne obveze) na dan Kongresa naj to sporočijo svojim regionalnim predstavnikom na njihov elektronski naslov najkasneje do 10. 6. 2020. Na podlagi prispelih prijav bo Sindikat policistov Slovenije Seznam za vse udeležence izdal Sklep o koriščenju sindikalnih ur iz naslova dela v organih sindikata. Sklep bo pred Kongresom pravočasno posredovan delodajalcu in neposrednim nadrejenim. Sindikat je v skladu z določbo 22.n člena KPP dolžan delodajalcu po udeležbi predložiti dokazilo o dejanski udeležbi.

Lep pozdrav,

Mag. Kristjan Mlekuš