IZVAJANJE POČITNIŠKE DEJAVNOSTI V OBJEKTIH SPS V ČASU EPIDEMIJE

Datum objave: 19-03-2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da je zaradi nastale situacije (epidemija virusa COVID-19), Svet Sindikata policistov Slovenije sprejel sklep, da se glede na izdane Odredbe Vlade Republike Slovenije o začasni prepovedi izvajanja storitvenih dejavnosti zaradi epidemije z virusom COVID-19, članicam in članom omogoči prestavitev že rezerviranih terminov letovanja v počitniških objektih SPS oz. vračilo vplačanih zneskov in sicer:

• Članicam in članom SPS, ki so rezervirali in vplačali ter zaradi epidemije odpovedali bivanje Rogli se povrne celoten znesek vplačila (konec smučarske sezone)
  • Članicam in članom SPS, ki so rezervirali in vplačali bivanje v Termah 3000 in Termah Čatež, se omogoči prestavitev izbranega termina skladno s kapacitetami in ostalimi rezervacijami, v kolikor to ni možno ali sprejemljivo, pa se povrne vplačani znesek bivanja

Sklep Velja za vse, ki so imeli rezervirane in vplačane termine od razglasitve epidemije 12.3.2020 dalje, do preklica epidemije s strani pristojnih organov.

Za uskladitev spremembe terminov ali vračila vplačanih sredstev se lahko obrnete na Sašo Boršiča, regionalnega predstavnika za PU Novo mesto na elektronski naslov nm@sindikat-policistov.si

S spoštovanjem,

mag. Kristjan Mlekuš