EKSKLUZIVNA PONUDBA ZALOŽBE CHIARA ZA ČLANE SPS

Datum objave: 19-12-2019

Spoštovane članice in člani!

Obveščamo vas, da smo za vas pripravili dodatno ugodnost, ki obenem dopolnjuje naše delo na psihosocialnem področju. Letošnje aktivnosti, v sklopu katerih smo izvedli projekt »Promocija zdravja namenjena slovenskim policistom« v sodelovanju s Fakulteto za vede o zdravju, začetne in nadaljevalne delavnice »Policijski stres med teorijo in prakso« ter strokovni posvet »Zdravje omogoča delo in življenje« v sodelovanju z NIJZ-Nacionalnim inštitutom za javno zdravje, Društvom onkoloških bolnikov Slovenije in Policijo so potrdile upravičenost in potrebo po tovrstnem usposabljanju.

Z ekskluzivno ponudbo založbe Chiara za člane Sindikata policistov Slovenije vam omogočamo pester izbor priročnikov, zanimivih, poučnih in darilnih knjig, katere lahko na spletni strani založbe Chiara (www.zalozba-chiara.si) naročite s posebnim, 20% popustom (popust se obračuna na objavljeno redno ceno knjige). Ob naročilu katerekoli knjige iz njihove ponudbe imate zagotovljeno tudi brezplačno poštnino.  Ob naročilu na spletni strani prodaja@zalozba-chiara.si ali tel. 01 534 12 52  v opombi navedite, da ste član Sindikata policistov Slovenije in dopišite/navedite številko vaše članske izkaznice.

Med priročniki in knjigami je vrsta takšnih, ki so svetovne uspešnice ali pa so trenutno ene izmed najbolj branih v Sloveniji. V zbirki Knjige kot zdravilo® lahko najdete knjige, ki vam bodo zagotovo spremenile življenje. Ne zgolj zato, ker vam bodo odgovorile na mnoga vprašanja, ki si jih zastavljate v situacijah, ki se vam zdijo težke, zapletene in nerešljive, temveč vam bodo ponudile tudi jasen uvid in rešitve, ki so v praksi zares izvedljive. Strokovne teme obravnavajo na tako preprost, razumljiv, prijazen in pogosto tudi humoren način, da vam bo ob vsaki knjigi žal, da je niste prebrali že veliko prej.

Knjiga je popolno in trajno darilo za vaše najdražje, prijatelje in sodelavce. Izkoristite priložnost, ki smo jo pripravili za vas in vaše bližnje.

SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE

Posebna ponudba knjig za člane Sindikata policistov Slovenije (002).pdf