EKSKLUZIVNE SMUČARSKE KARTE ZA ČLANE SPS ZA SMUČIŠČE KANIN

Datum objave: 05-12-2019

Spoštovane članice in člani SPS,

obveščamo vas, da smo kot doslej zadnji dve leti tudi v letošnjem letu v sindikatu policistov Slovenije, v sodelovanju s partnerskim Javnim zavodom Sončni Kanin, za člane SPS ponovno pripravili izjemno ugodno ponudbo za nakup smučarskih vozovnic za edino visokogorsko smučišče v Sloveniji – na prelepem sončnem Kaninu!

Na Kaninu pričakujejo nekako, da bodo s smuko pričeli ta petek 6. 12. 2019 dalje. Snega je veliko in več kot odlična visokogorska smuka v naravnem snegu omogoča smučarske užitke tudi do sredine pomladi, kjer se na Kaninu sezona podaljša v prvomajske počitnice. Smučišče je povezano tudi s smučiščem Sella Nevea na Italijanski strani, kar daje smuki še poseben pečat.

V sodelovanju z Javnim zavodom Sončni Kanin smo tudi letos za člane SPS pripravili enako izjemno ponudbo smučarskih vozovnic. Člani lahko izbirate med enodnevnimi ali večdnevnimi kartami. Pri tem je možen nakup karte samo za smučišče Kanin, lahko pa kupite karto za oba povezana smučišča po res izjemnih cenah za člane SPS.

Sam cenik najdete na spletni strani http://kanin.si/cenik-skipass/ , za člane SPS pa veljajo cene pod rubriko »JUNIOR«

Otroci do 6 leta starosti smučajo brezplačno, za ostale pa velja zgornji cenik za člane SPS. Ob nakupu karte se plača 5 EUR kavcije, ki vam jo po vrnitvi karte tudi vrnejo.

Člani SPS nakup posameznega števila kart sporočite najmanj 2 dni prej na elektronski naslov kaninsps@gmail.com, na katerega sporočite svoje podatke in morebitne podatke vaših družinskih članov (ime, priimek, letnica rojstva), ki se bodo z vami udeležili smučanja. Pri tem navedite katero vrsto karte želite kupiti (Kanin ali Kanin/Sella Nevea) ter časovno trajanje (enodnevna, dvodnevna…). SPS vam bo na  izdal poseben Voucher, ki ga boste prevzeli na dan smučanja V Bovcu. Voucher nato na blagajni krožno kabinske žičnice zamenjate za smučarske karte, kjer jih tudi plačate.

Prijetno smuko vam želimo!

SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE