DINERS KARTICA ZA ČLANE SPS - UGODNOST ZA ČLANE SPS

Datum objave: 23-11-2019

Spoštovane članice in člani,

sporočamo vam, da smo na podlagi vašega ponovnega povpraševanja z vaše strani za poskus ponovne pridobitve kartice Diners Card pod ugodnejšimi pogoji to storili in se ponovno povezali s ponudnikom Diners Carda (Erste Card d.o.o.) in za vas pripravili posebno ponudbo – pridobitev kartice Diners Club z brezplačno članarino za prvo leto članstva.

Kartico lahko prvo leto brezplačno uporabljate, če po enem letu slučajno ugotovite da je ne potrebujete več, jo pa lahko tudi odpoveste brez kakršnihkoli izstopnih stroškov.

Ker Erste Card ni banka, kartice v osnovi niso konkurenca bančnim karticam in članom ni treba spreminjati ali prenašati svojega bančnega poslovanja zaradi uporabljanja kartice Diners Club.

Kaj sploh je Diners Club kartica?

Kartica Diners Club je plačilna kartica, s katero lahko kupujete tudi na do 36 obrokov v Sloveniji, omogoča vam pa tudi možnost razdelitve nakupa v tujini na do 12 obrokov (tudi tuje spletne strani!). Nakup na obroke s kartico Diners Club ponuja večina največjih trgovcev (tehnično blago, pohištvo, turistične agencije itd.).

Obenem pa če kaj potujete, omogoča tudi prost vstop v letališke salone po celem svetu.

Kako pridobiti Diners Club kartico?

Na naslednji povezavi ( KLIK ) lahko izpolnete pristopnico, katero vam pošljemo po pošti na vaš naslov in vas kontaktiramo da postopek pridobitve kartice speljemo kar se da hitro in enostavno.

Mladi od 18 do 30 let: KLIK

Upokojenci: KLIK

Ali kartica Diners Club nudi še kaj drugega?

Da, z vsakim nakupom zbirate tudi nagradne točke, katere lahko koristite v nagradnem programu Diners Cluba – KLIKNI za več informacij. Že ob samem pristopu prejmete kar 2000 nagradnih točk.

Več o kartici Diners Club si lahko preberete tudi na naši spletni strani: www.dinersclub.si

V primeru kakršnihkoli vprašanj, vezanih na Diners Club kartico, lahko pokličete na telefonsko številko 01 5617 950 ali pa pišite na prijavnica@erstecard.si

VAŠ SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE