RAZPIS ZA LETOVANJE V POČITNIŠKIH KAPACITETAH SPS V LETU 2019/2020 - OBVESTILO ZA ČLANE SPS

Datum objave: 15-11-2019

Spoštovane članice in člani!

Počitniška dejavnost oziroma letovanje je ena od ugodnosti, ki jo SPS ponuja svojim članom. Za vas smo pripravili dva razpisa za letovanje v naših počitniških kapacitetah.

1.       Razpis zimskega letovanja Rogla 2019/2020

Pripravili smo vam zelo ugodno ponudbo najema apartmaja z vključenim poljubnim številom smučarskih kart (2 - 4) in s 30 % popustom na kopanje v Termah Zreče, ponudbo lahko koristite od 1.12.2019 do konca smučarske sezone v letu 2020. Prosimo, da si vse podrobnosti v zvezi s ponudbo, termini, pogoji koriščenja, cenami in rezervacijo preberete v razpisu in ostali dokumentaciji, objavljeni na naši spletni strani in do katerega lahko dostopate z vašim uporabniškim imenom in geslom.

V času  zimske sezone  je možen izključno 3 ali 4 dnevni najem apartmaja, termini so fiksni in določeni v razpisu. V obdobju od 14. 12. 2019 do 14. 3. 2020 je možna le rezervacija fiksnega termina sobota - sreda in sreda – sobota (datumi so razvidni iz razpisa). Posamezni član SPS lahko v času zimske sezone rezervira le en termin.

Prosimo vas, da si vse novosti, ki so še bolj podrobno navedene v razpisu, preberete in jih pri oddaji prijave upoštevate.

2.       Razpis letovanja v Termah Čatež in Termah 3000 - 2020

Pripravili smo vam zelo ugodno ponudbo najema počitniške hiške v Termah Čatež ali počitniške hiške v Termah 3000, ki vključuje tudi kopalne karte. Prosimo, da si vse podrobnosti v zvezi s ponudbo, termini, pogoji koriščenja, cenami in rezervacijo preberete v razpisu, ki je objavljen na naši spletni strani in do katerega lahko dostopate z vašim uporabniškim imenom in geslom.

Rezervirati je mogoče izključno preko spletnega koledarja na spletni strani www.sindikat-policistov.si, od nedelje, 24. 11. 2019, od 17.00 dalje, prednostne liste ni, rezervacije se razvrščajo po času prijave. Informacije o letovanju lahko dobite na el. naslovu letovanje@sindikat-policistov.si ali po telefonu 051 280 117 (Saša Boršić).

Vaš SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE

PRILOGA:razpis letovanje Terme Čatež in Terme 3000 2019-2020.docxrazpis Rogla 2019 - 2020.docx