EKSKLUZIVNA PONUDBA ZA ČLANE SPS - INTENZIVNI TEČAJ VARNE VOŽNJE ZA MOTORNA KOLESA ( KATEGORIJA A)

Datum objave: 11-11-2019

Spoštovane članice in člani,

s priloženim letakom vas z veseljem obveščamo o ekskluzivni ponudbi, ki smo jo v sodelovanju z AMZS Slovenije pripravili za člane Sindikata policistov Slovenije ter vaše zakonske, izvenzakonske partnerje ter družinske člane. Pripravili smo ponudbo s 15 % popustom za izvedbo Intenzivnega tečaja varne vožnje motornih koles (A kategorije).

Cena s 15 % popustom za člane SPS znaša 127,49 EUR.

Intenzivni tečaj za motoriste je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela, ki ga udeleženci izvajate z lastnim motornim kolesom. Intenzivnega tečaja se lahko po predhodnem dogovoru udeležite tudi z motorjem, ki ga za ta dan najamete v AMZS Centru varne vožnje. Tečaj je celodnevni (7.5 ur), z enournim odmorom za kosilo.

Člani SPS so upravičeni do navedene ugodnosti pod pogojem, da se pred plačilom ponudbe identificirajo z imensko člansko kartico in njeno imetništvo izkazuje dejstvo, da so člani SPS.

Prosimo vas, da vas v primeru ponudba zanima pokličite Simono Pečovnik na 051 261 597 oziroma preko elektronskega naslova simona.pecovnik@amzs.si

LEP POZDRAV IN SREČNO VOŽNJO!

Suzana Drašler

Predstavnica za odnose z javnostmi

PRILOGA:Ponudba-INT MK_SPS 2020.pdf