Pridružite se nam:

PRAVI MOŠKI - PRISLUHNI TELESU IN POSKRBI ZASE - OBVESTILO

 

Datum objave: 04-10-2019

Sindikat policistov Slovenije nadaljuje z aktivnostmi na področju psihosocialne podpore članom skladno s programom dela za leto 2019. To velja tudi za sodelovanje z Društvom onkoloških bolnikov Slovenije in izvedbo skupnih aktivnosti s ciljem ozaveščanja o pomenu zdravega načina življenja.

 

Cilj vseslovenske kampanje Pravi moški, ki jo že četrto leto izvaja Društvo onkoloških bolnikov Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje RS in Onkološkim inštitutom Ljubljana ter partnerji, je ozaveščati moške o moških rakih in načinih preventive, med katerimi je poleg redne telesne aktivnosti pomemben dejavnik tudi odnos do lastnega telesa in redne zdravstvene kontrole. Zato so letošnjo akcijo ozaveščanja poimenovali Prisluhni telesu. Poskrbi zase.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite in da podprete prizadevanja Društva onkoloških bolnikov Slovenije ter ostalih soorganizatorjev in podpornikov pri ozaveščanju in podpori tistih, ki so zboleli za rakom. Predvsem pa da z lastnim zavedanjem ter dejanji vplivate na lastno zdravje in zdravje vaših najbližjih. Do konca leta bomo organizirali strokovni posvet Zdravje omogoča delo in življenje na katerem bomo predstavili tudi to tematiko in vam bomo v zvezi tega posredovali obvestilo in vabilo za udeležbo.

 

V priloženem obvestilu lahko najdete dodatne informacije in spletne povezave, kjer lahko najdete številne uporabne in koristne informacije o dejavnikih tveganja in ukrepih, s katerimi lahko pozitivno vplivate na dobro zdravstveno stanje in kakovost življenja.

                                                                                          

S spoštovanjem!


Mag. Kristjan Mlekuš

PREDSEDNIK SPS


PRILOGE:Prisluhni telesu. Poskrbi zase. Članek za objavo_.docx

                                                                                                                             Pravi moski 2019 Oglas A4P TISK.pdf                            

 

 

Zadnje objavljeno

Arhiv vseh novic >>