VABILO NA KONGRES SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE

Datum objave: 04-07-2019

Spoštovane članice in člani!

Vljudno vas vabimo na Kongres Sindikata policistov Slovenije, ki bo v petek, 20. 9. 2019 ob 10.00 uri v Športnem centru Šešče pri Preboldu – Zupanc Plac, Prebold.

Kongres je sklican zaradi aktivnega vključevanja članov v delo SPS ter razpravi o napovedanih strukturnih in sistemskih reformah ter stanju delavskih pravic v Policiji in MNZ.

Program:

9.00  -    9.55     Sprejem in registracija članov SPS;

10.0  -   10.30    Otvoritev Kongresa SPS, pozdravna beseda predsednika in gostov;

10.30  -  17.00    Kongresne aktivnosti

18.00                 Zaključek kongresa SPS in odhod avtobusov.

Vsi člani, ki se nameravajo udeležiti Kongresa Sindikata policistov Slovenije in želijo uveljaviti pravico do sindikalnih ur (8 ur delovne obveze) na dan kongresa naj to sporočijo svojim regionalnim predstavnikom na njihov elektronski naslov najkasneje do 1. 9. 2019.

Ker smo v sindikatu vezani na obveznosti pri najemu prireditvenega prostora glede točnega števila članov, ki se bodo udeležili Kongresa, prosimo da ob prijavi regionalnemu predstavniku plačate 5 EUR kot potrditev in zagotovitev udeležbe na Kongresu.

Na podlagi prispelih prijav bo Sindikat policistov Slovenije za vse udeležence izdal Sklep o koriščenju sindikalnih ur iz naslova dela v organih sindikata. Sklep bo pred Kongresom pravočasno posredovan delodajalcu in neposrednim nadrejenim. Sindikat je v skladu z določbo 22.n člena KPP dolžan delodajalcu po udeležbi predložiti dokazilo o dejanski udeležbi.

Za vašo brezskrbno udeležbo bo na lokacijo  organiziran prevoz, o katerem boste naknadno

obveščeni preko vaših regionalnih predstavnikov. Za vse, ki se boste pripeljali z lastnim    vozilom bo zagotovljeno parkiranje na travniku Športnega centra Šešče.

Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav,