DOBRODELNI TEK IN HOJA  ZA KOLEGICO IN KOLEGA PRIVABIL ŠTEVILNE  ZAPOSLENE  V POLICIJI

Datum objave: 19-06-2019

Na športnem igrišču Policijske akademije v Tacnu  smo v četrtek, 13. 6. 2019 med 9.00 in 15 uro organizirali DOBRODELNI TEK IN HOJO – ZA KOLEGICO IN KOLEGA – za dober namen.

Da bi pomagali kolegici in kolegu in jima omogočili čim kakovostnejše zdravljenje in denarno pomoč smo vsi zaposleni na Policiji in ljubitelji teka odtekli in prehodili poljubno število krogov in s tem simbolično zaključili dobrodelno akcijo, ki je bila namenjena predvsem solidarnosti, izrazu podpore, kolegialnosti, pripadnosti, pomoči in nenazadnje prijateljstva.

V Sindikatu policistov Slovenije smo že večkrat pokazali, da znamo prisluhniti svojim članom in vsem zaposlenim v Policiji, ko so v stiski.

Dobrodelnega teka se je udeležil tudi naš vrhunski športnik Rok Klavora, ki je zaposlen v Policiji. Do 15. ure se je teka udeležilo več kot 80 tekačev. Med njimi so bili tako člani SPS, sodelavci, zaposleni v policiji kot tudi drugi ljubitelji teka. Prijetno vzdušje, visoka udeležba  in lepo vreme sta zaznamovala naš dobrodelni tek.

Vsa sredstva, zbrana na dobrodelnem teku in hoji bodo nakazana na račun kolegice in kolega.

Hvala vsem, ki ste z dobro voljo in svojimi prispevki pomagali kolegici in kolegu pri premagovanju težkih življenjskih okoliščin.

Iskrena hvala za dober namen!

Suzana Drašler

Predstavnica za odnose z javnostmi

Fotografski utrinki : tek 1.jpg tek6.jpg tek2.jpg tek4.jpg

tek7.jpg    tek8.jpg tek9.jpg  tek10.png