Pridružite se nam:

27. SMUČARSKI TEK GOSPODARSTVENIKOV, DIPLOMATOV IN POLITIKOV, POKLJUKA 2019 - ČLOVEKOLJUBNA NOTA ŠPORTNEGA DRUŠTVA STRELICA

Datum objave: 28-01-2019

Zadnjo soboto v januarju (26. 1. 2019) so člani Športnega društva Strelica v zaključnem delu 27. Smučarskega teka gospodarstvenikov, diplomatov in politikov na Pokljuki skupaj s predstavnikom podjetja BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje podelili simbolični vrednostni bon. Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje je tudi letos podarilo dva sodobna pralna stroja blagovne znamke Bosch, s čimer je obema družinama olajšal vsakodnevno življenje. Organizatorji dogodka so s to humanitarno gesto dali dodatno vrednost tradicionalnemu dogodku, ki ga že vsa leto organizirajo s pomočjo številnih podpornikov in donatorjev.

Sindikat policistov Slovenije se v imenu policista, očeta samohranilca, ki skrbi za hčerko in sina, ki obiskujeta osnovno šolo ter policista, ki je v štiričlanski družini edini zaposlen, zahvaljuje za človekoljubno gesto mag. Klemnu Grašiču, Športnemu društvu Strelica iz Tržiča ter vsem donatorjem, ki so jim z donacijami polepšali decembrske in januarske dneve. V obeh družinah so zaradi bolezni očetov izpostavljeni težjim psihosocialnim okoliščinam.

Tudi v Sindikatu policistov Slovenije namenjamo precej pozornosti humanitarnemu in psihosocialnem področju, saj se vse več članov in njihovih družin srečuje z eksistenčnim stresom in okoliščinami, ki jim otežujejo zagotavljanje osnovnih življenjskih potrebščin. Zato smo veseli plemenite geste mag. Klemna Grašiča ter vseh navedenih, ki so prispevali, da bo življenje v dveh družinah lažje in lepše tudi zaradi spoznanja, da so med nami dobri ljudje, ki so pripravljeni pomagati po svojih najboljših močeh.

 

Adil Huselja

VODJA PROJEKTNE SKUPINE

SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE

 

 Foto utrinki: pokljuka1.jpg,pokljuka2.jpg,pokljuka 3.jpg

                     Zadnje objavljeno

Arhiv vseh novic >>