EKSKLUZIVA ZA ČLANE SPS - POSEBEJ UGODEN NAKUP KIE

Datum objave: 13-12-2018

Spoštovane članice in člani!

Z veseljem vas obveščamo o ekskluzivni ponudbi, ki smo jo v sodelovanju s Kia Slovenija pripravili za člane Sindikata policistov Slovenije ter vaše zakonske ali izvenzakonske partnerje. V njej zagotavljamo posebej ugodne pogoje za nakup nove Kie – že tako ugodne akcijske cene štirih modelov smo samo za vas dodatno znižali za 1.000 EUR! Kaj vsebuje ponudba?

Omogočamo vam še ugodnejši nakup popolnoma novega Kia Ceeda, ki že takoj po svojem prihodu navdušuje Evropo – v zadnjem primerjalnem testu Auto Bilda je Ceed prehitel prav vso konkurenco, zaradi česar ga je znamenita nemška revija razglasila za novo številko ena v svojem razredu.

S 1.000 EUR popusta na akcijsko ceno lahko odpeljete popolnoma novi Kia Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost. Še izboljšani Sportage je pravkar zapeljal na naše ceste, njegov markanten in robusten videz pa je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

Z ekskluzivnim popustom lahko odpeljete tudi Kia cee'd – avtomobil, ki je ob svojem prihodu svetu predstavil 7-letno tovarniško Kia garancijo. Cee'd že ves čas dokazuje tudi svojo kakovost, med drugim v vzdržljivostnemu testu Auto Bilda, v katerem je preko 100.000 km prevozil tako rekoč brez napake.

Prav tako lahko z dodatnih 1.000 EUR popusta odpeljete izjemni Kia Sportage, zmagovalni terenec, ki je dvakrat zapored zmagal v študiji J.D. Power o zanesljivosti vozil, dosegel najboljši rezultat vseh časov na vzdržljivostnem testu Auto Bilda, prejel številna priznanja za dizajn ter osvojil nagrado Best Buy za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Ob obisku pri zastopniku Kia s seboj prinesite tudi člansko izkaznico Sindikata policistov. V ekskluzivni ponudbi, ki velja samo do 31. 1. 2019, odpeljite vozilo znamke, ki že vrsto let sodi v vrh avtomobilske kakovosti!

Več o vozilih Kia si lahko preberete na  https://www.kia.si/

LEP POZDRAV IN SREČNO VOŽNJO!

VAŠ SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE