Pridružite se nam:

PRAVI MOŠKI ZAČNE Z ZDRAVJEM NA KROŽNIKU - OBVESTILO ZA ČLANSTVO

 

Datum objave: 20-11-2018

Sindikat policistov Slovenije nadaljuje z aktivnostmi na področju psihosocialne podpore članom skladno s programom dela za leto 2018. V sodelovanju z Društvom onkoloških bolnikov Slovenije smo tudi v letošnjem izvedli skupne aktivnosti s ciljem ozaveščanja o pomenu zdravega načina življenja.

Cilj vseslovenske kampanje Pravi moški, ki jo že tretje leto izvaja Društvo onkoloških bolnikov Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje RS in Onkološkim inštitutom Ljubljana ter partnerji, je ozaveščati moške o moških rakih in načinih preventive, med katerimi je poleg redne telesne aktivnosti pomemben dejavnik tudi uravnotežena prehrana. Zato so letošnjo akcijo ozaveščanja poimenovali Z zdravjem začnem na krožniku.

Vabimo vas, da se nam pridružite in da podprete prizadevanja Društva onkoloških bolnikov Slovenije ter ostalih soorganizatorjev in podpornikov pri ozaveščanju in podpori tistih, ki so zboleli za rakom. Predvsem pa da lastnim zavedanjem ter dejanji vplivate na lastno zdravje in zdravje vaših najbližjih. Ne pozabite, da med službo imate zagotovljen čas za odmor in malico in to je razlog, da ga vselej tudi izkoristite.

V priloženem obvestilu lahko najdete dodatne informacije in spletne povezave, kjer lahko preverite kako zdravo se prehranjujete, kaj strokovnjaki svetujejo in kako s prehrano vplivati na zdravje in kakovost življenja.

                                                                                         

 
S spoštovanjem!

 

 

                                                                  PO POOBLASTILU PREDSEDNIKA SPS

                                                        Mag. Kristjan Mlekuš

                                                             Adil Huselja

PRILOGA: obvestilo DOB Slovenija

  PARTNERJI ČLANEK Z zdravjem začnem na krožniku.docx                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Zadnje objavljeno

Arhiv vseh novic >>