Prijava v sistem

Pozabili geslo ?

Zimsko letovanje v počitniških objektih SPS

SPOŠTOVANI ČLANICE IN ČLANI SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE!

Za vas smo pripravili RAZPIS ZIMSKO LETNEGA LETOVANJA NA ROGLI 2018/2019!

Glede na vaše želje in povpraševanje je na voljo zelo ugodna ponudba letovanja v priljubljeni zimsko-letni destinaciji na Rogli. Od 01.12.2018 do 30.11.2019 vam nudimo možnost najema apartmaja Gaber, ki je lociran na vrhu Rogle, in je v neposredni bližini smučišča, hotelov, trgovine in ostalih objektov na Rogli.

Ker želimo, da apartma in smučanje na Rogli koristi čim več članov SPS, je v času zimske sezone možen izključno 3 ali 4 dnevni najem apartmaja, termini so fiksni in določeni v tem razpisu. V obdobju od 15.12.2018 do 16.03.2019 je možna le rezervacija fiksnega termina sobota - sreda in sreda – sobota (datumi so razvidni iz spodnje tabele). Posamezni član SPS lahko v času zimske sezone rezervira le en termin, če jih rezervira več, je upoštevan le prvi rezervirani termin, ostali rezervirani termini se sprostijo. Če dva člana SPS rezervirata isti termin, se upošteva tisti, ki je bil rezerviran prvi glede na čas prijave. Termini, ki bodo rezervirani izven teh, ki so fiksno določeni v tem razpisu, ne bodo upoštevani in se sprostijo.

Vse člane SPS, ki ste v pretekli sezoni koristili apartma na Rogli v času božično novoletnih praznikov in v času zimskih počitnic, prosimo, da se v letošnji sezoni na te termine ne prijavljate in s tem omogočite prednost in možnost prijave še drugim članom SPS.