Prijava v sistem

Pozabili geslo ?

Zimsko letovanje 2016

SPOŠTOVANE ČLANICE IN ČLANI SINDIKATA SPS!

Za vas smo pripravili izjemno ponudbo!

Pred vami je razpis za letovanje v počitniški kapaciteti na smučišču Rogla.

REZERVACIJO LETOVANJA BOSTE LAHKO OPRAVILI PREKO SPLETNEGA KOLEDARJA NA SPLETNI STRANI SPS IN SICER OD PETKA 25.11.2016 OD 12:00 URE DALJE! PREDNOST IMAJO TEDENSKE PRIJAVE.

Za članice in člane sindikata policistov smo tudi v letošnjem letu pripravili izjemno ugodno ponudbo letovanja na priljubljenem zimsko – letni destinaciji na Rogli. Od 1.12.2016 do 1.12.2017 vam nudimo možnost najema apartmaja Gaber, ki je lociran na vrhu Rogle in je v neposredni bližini smučišča, hotelov in ostalih objektov. Apartma omogoča bivanje od 6 do 8 oseb in ga lahko koristita tudi dve družini.

Ponujamo vam možnost fleksibilnega najema apartmaja in prilagajanja števila prenosnih vozovnic za odrasle vašim potrebam.

Ob najemu apartmaja je možno najeti od dve do štiri vozovnice, kar je noviteta in posebnost, ki presega druge primerljive ponudbe. Sledili smo vašim željam po več kot dveh vozovnicah, ki ob več koristnikih niso zadostovale, zato ob najemu apartmaja na Rogli sporočite tudi število prenosnih smučarskih vozovnic (2, 3 ali 4).

Lokacija apartmaja »

Najem počitniških objektov je možen samo preko elektronske prijavnice, prosti termini pa so razvidni v koledarju.

O novostih in morebitnih novih počitniških kapacitetah vas bomo sproti obveščali.

V sindikatu se bomo še naprej trudili ugoditi vašim željam in potrebam!