RAZPIS ZA LETOVANJE V POČITNIŠKIH KAPACITETAH SPS  - OBVESTILO ZA ČLANE SPS

Datum objave: 29-10-2018

Spoštovane članice in člani!

Počitniška dejavnost oziroma letovanje je ena od ugodnosti, ki jo SPS ponuja svojim članom. Za vas smo pripravili dva razpisa za letovanje v naših počitniških kapacitetah.

1.       Razpis zimsko – letnega letovanja Rogla 2018/2019

Pripravili smo vam zelo ugodno ponudbo najema apartmaja z vključenim poljubnim številom smučarskih kart (2 - 4) in s 30 % popustom na kopanje v Termah Zreče, ponudbo lahko koristite od 1. 12. 2018 do 30. 11. 2019. Prosimo, da si vse podrobnosti v zvezi s ponudbo, termini, pogoji koriščenja, cenami in rezervacijo preberete v razpisu in ostali dokumentaciji, objavljeni na naši spletni strani in do katerega lahko dostopate z vašim uporabniškim imenom in geslom.

V letošnjem razpisu smo pripravili nekaj novosti, vse z namenom, da lahko v času zimske sezone apartma in smučanje na Rogli koristi čim več članov SPS.

V času  zimske sezone  je možen izključno 3 ali 4 dnevni najem apartmaja, termini so fiksni in določeni v razpisu. V obdobju od 15. 12. 2018 do 16. 3. 2019 je možna le rezervacija fiksnega termina sobota - sreda in sreda – sobota (datumi so razvidni iz razpisa). Posamezni član SPS lahko v času zimske sezone rezervira le en termin.

Prosimo vas, da si vse novosti, ki so še bolj podrobno navedene v razpisu, preberete in jih pri oddaji prijave upoštevate.

2.       Razpis letovanja v Termah Čatež in Termah 3000 2019

Pripravili smo vam zelo ugodno ponudbo najema počitniške hiške v Termah Čatež ali počitniške hiške v Termah 3000, ki vključuje tudi kopalne karte. Prosimo, da si vse podrobnosti v zvezi s ponudbo, termini, pogoji koriščenja, cenami in rezervacijo preberete v razpisu, ki je objavljen na naši spletni strani in do katerega lahko dostopate z vašim uporabniškim imenom in geslom.

Rezervati je mogoče izključno preko spletnega koledarja na spletni strani www.sindikat-policistov.si, od nedelje, 4. 11. 2018, od 17.00 dalje, prednostne liste ni, rezervacije se razvrščajo po času prijave. Informacije o letovanju lahko dobite na el. naslovu letovanje@sindikat-policistov.si ali po telefonu 051 280 116 (Tanja Majcen).

Vaš SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE

razpis letovanje Terme Čatež in Terme 3000 2019-2020.docx