NAKUP KART ZA TERME KRKA - OBVESTILO ZA ČLANE SPS

Datum objave: 28-10-2018

Spoštovane članice in člani,

kot že nekaj let zapored smo tudi letos v sodelovanju s Termami Krka za vas pripravili ugoden nakup vstopnic za Terme Krka, ki se lahko uporabijo v Termah Šmarješke Toplice, Termah Dolenjske Toplice in Talasu Strunjan in veljajo od dneva nakupa do 15. 12. 2019.

Tudi letos je nekoliko spremenjena ponudba zato bodite pozorni pri naročilu, saj so vstopnice razdeljene glede na ceno in sicer je cena za vstopnico, ki velja od ponedeljka do četrtka cenejša od tiste, ki se lahko uporablja vse dni v tednu vključno s prazniki. Če boste kupili vstopnice, ki veljajo samo od ponedeljka  do petka teh vstopnic  ne boste mogli uporabiti v času vikenda ali praznikov niti proti doplačilu.

V primeru, da ste za nakup zainteresirani opravite naročilo preko maila pri svojem regionalnem predstavniku najkasneje do petka, 23. 11. 2018, saj kasnejših prijav ne bo mogoče več sprejeti. Iz letaka v prilogi so razvidne cene in veljavnost vstopnice, člani SPS gledate in upoštevate cene, ki so zapisane v stolpcih ki so označeni s »ČLANI SPS«. O prevzemu in plačilu vstopnic boste s strani svojega regionalnega predstavnika obveščeni po vseh zbranih prijavah,  prevzem vstopnic bo verjetno v drugi polovici meseca decembra 2018.

S spoštovanjem.

ponudba:PONUDBA TERME KRKA.docx

Suzana Drašler,

predstavnica za odnose z javnostmi