BOŽIČKOVA KARAVANA 2017 – OBVESTILO O PRIČETKU ZBIRANJA PRIJAV

Datum objave: 11-10-2017

Spoštovane članice in člani.

Sindikat policistov Slovenije (SPS) zdaj že tradicionalno organizira Božičkovo karavano, ki je namenjena našim najmlajšim otrokom. Tudi letos smo se dogovorili, da bomo za otroke do desetega leta starosti pripravili animacijski program, ki se bo končal z Božičkovim obdarovanjem otrok.

Starše, člane SPS, ki želite otroke pripeljati na zanimiv kulturo – animacijski program, z Božičkovim obdarovanjem, vabimo, da otroke čim prej prijavite pri regionalnih predstavnikih SPS – zadnji dan za prijavo je 26. 10. 2017. Ob prijavi regionalnemu predstavniku sporočite:

-         Priimek in ime otroka.

-         Priimek in ime starša, člana SPS.

-         Paket: vnese se črka paketa, ki je določena glede na starost in spol otroka (Primer: deklica stara 7 let dobi darilo iz skupine F).

-         PU obdaritve (Obdaritev je lahko na kateri koli PU).

Starostne skupine:

A – za otroke stare od 0 do 18 mesecev.

B - za deklice stare več kot 18 mesecev do 2,99 let.

C - za dečke stare več kot 18 mesecev do 2,99 let.

D - za deklice stare od 3 do 5,99 let.

E - za dečke stare od 3 do 5,99 let.

F - za deklice stare od 6 do 8,99 let.

G - za dečke stare od 6 do 8,99 let.

H - za deklice stare od 9 do 10 let.

I - za dečke stare od 9 do 10 let.

Starši prispevek za darilo v višini 10 EUR za vsakega otroka, poravnate ob prijavi otroka pri regionalnem predstavniku.

Na vsaki prireditvi bomo imeli fotografa, ki bo fotografije objavil na spletni strani SPS. Starše, ki ne želite, da bi bile fotografije vaših otrok objavljene, prosimo, da to sporočite regionalnim predstavnikom ob prijavi. Fotografije si bo mogoče ogledati s pomočjo gesla na spletni strani Sindikata policistov Slovenije, kjer bodo objavljene tudi vse ostale informacije povezane z Božičkovo karavano 2016.

Seznam lokacij obdarovanj bomo sporočili v naslednjih obvestilih.

Ekipa Božičkove karavane se veseli druženja z vami.

BOŽIČKOVA EKIPA